logo

SchouwenEen knapperend haardvuur. Al eeuwenlang de plek waar vrienden en families  samen komen om zich eraan te warmen of de dag door te nemen. Nog steeds neemt de open haard voor veel mensen een centrale plek in huis in. Als verzamelplaats, of als bron van pure luxe en ontspanning.
Frank Mulder Design
Haarden en Houten Vloeren
Nobelstraat 2-02  -  5051 DV Goirle  -  Telefoon +31 (0)13 530 00 44
Van de vier elementen lucht, water, vuur en aarde is het element vuur misschien nog wel het meest krachtige. De fascinatie voor deze energiebron is in ieder geval al eeuwenoud. Waar onze voorouders zich verwarmden uit pure noodzaak, verzamelen wij ons met name voor de gezelligheid. De behaaglijkheid van het vuur ontspant en brengt gesprekken op gang….. Gun uzelf dat warme gevoel. Haal de rust en romantiek uit Frankrijk in huis. In het assortiment schouwen met een keuze uit meerdere steensoorten vindt u beslist een schouw die perfect in uw interieur past.
Voor iedere schouw zijn er meerdere mogelijkheden. De traditionele houtgestookte of gasgestookte open haard? Graag een schouw maar niet het hele gedoe van een rookkanaal, dan is de haard op bio-brandstof een oplossing. Ook zijn er de mogelijkheden om een gesloten gashaard of houtgestookte liftdeurhaarden met schouw te combineren zodat u kan genieten van het hoge rendement. 
schouwen
Oude schouw
Voor meer voorbeelden en steensoorten neemt u een kijkje op:
www.Franceartisanat.nl
www.Marbrino.be
www.Haveverwarming.nl